Ferm Living - wallpaper

 

En af Danmarks store designere inden for interiør og livsstil, Trine Andersen, grundlægger af ferm LIVING, besøgte paper domain’s showroom på Herluf Trolles gade i København. Formålet med besøget var at finde en udsøgt løsning til præsentation af ferm LIVINGs tapet kollektion. 
Selv om ferm LIVING i dag spænder bredt inden for interiør, startede Trine med at lave tapeter hjemme i sin lejlighed i Århus for godt 10 år siden. Når deres tapeter skal præsenteres, skal det gøres med stil, så det passer til de flotte tapeter.
ferm LIVING er bevidste om, hvad de gerne vil have og sammen med paper domain, blev der udviklet en lukket æske og en kollektionsmappe, hvori tapeterne kan ligge. Begge dele er lavet af eksklusiv bogbinderlærred i en flot blå farve matchende flere af produkterne i ferm LIVINGs kollektion.   
Æsken er også betrukket med lærred indvendig, hvilket højner niveauet på æsken markant. På indersiden af låget er påsat en holder til papir eller ark. Æsken lukkes fint med en grå elastik om guld geværknappen. 
Kollektionsmappen til tapeterne er produceret som æsken dog med et stykke tykt blødt transparent plast med guldprint, som beskytter tapeterne. Som en ekstra feature er der i toppen af mappen lavet et håndtag af naturlæder. ferm LIVING logo’et er præget i guld på begge løsninger.  
Feinsmeckeri for en feinsmecker.
 

Ferm Living - wallpaper