Object - expect more!

 

Det var præcis, hvad Object Collectors Item forventede af os, da de kontaktede os for at få lavet et anderledes display med kant, som kunne præsentere deres jeans.
Object Collectors Item, som får en del jeans produceret i Italien, havde brug for at få mere fokus på deres jeans kollektion. Ønsket var at få lavet små display, som kunne stå i showrooms i hele Europa og som kunne bruges til deres messer. De display skulle kunne præsentere jeans’ne på en måde, så kunderne kunne se detaljer, forskellige vaske og mærke kvaliteten af jeans.  
Jeans leverandørerne sørgede for at lave tro kopier af jeans’ne i noget mindre format. 
paper domain skulle udvikle en billig løsning, der kunne præsentere jeans’ne super flot, have et godt blikfang og samtidig skulle jeans’ne let kunne skiftes, når der kom en ny model. 
Der blev lavet en skabelon til et 30 cm højt display, som blev produceret af ultraboard bestående af 3 dele. En bund hvorpå budskabet ”Expect More” stod, ”benene” og så selve toppen, som kunne holde jeans’ne oppe. Bunden blev lavet, så man kunne se ultraboardet og top og bund blev lavet af mat sort karton, for at fuldende det rå jeans’ede look.
En simpel løsning med masser af blikfang. 
 

Object - expect more!