Cookies

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet fra Paper Domain, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hello@paperdomain.dk.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med et evt køb hos Paper Domain har du indtastet en række personoplysninger såsom eksempelvis

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år og herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger  //  NETS og Teller

–       dine køb //  Hostedshop & Paper Domain
–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail  //  Mailchimp og Wannafind

 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Paper Domain

Vejlbjergvej 31

DK-8240 Risskov

Tlf.: 86 91 20 00
E-mail: hello@paperdomain.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Paper Domain’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil som websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren og/eller huske et valg/en indstilling næste gang du besøger websitet. En cookie er en passiv fil og kan på ingen måde sprede computervirus og de har ingen adgang til at installere programmer eller på anden måde spionere på dig.

Andre websites kan ikke læse cookies sat af dette website og vice versa.


Hvad bruger vi cookies til?


Trafikmåling/statistik
Vi bruger Google Analytics til trafikmåling, så vi kan se hvor mange, der besøger vores website.
Det giver os også mulighed for at måle brugsmønstre og gør os i stand til at forbedre brugeroplevelsen af vores website.
Læs mere her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics ved at installere denne udvidelse til din browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Sociale medier:
Vi anvender Facebook Connect til at give nem adgang til deling af visse sider via Facebook.

 

Sådan kan man slå cookies fra:
Den nemmeste måde at slå cookies fra, er ved at svare nej til om du accepterer brugen af cookies på vores website i den viste beskedboks.
Derved sikrer du, at websitet kun sætter de cookies der er allermest nødvendige for at websitet fungerer.

En anden, mere vidtgribende, måde at undgå cookies, er ved at slå cookies fra i browseren.
Alle browsere på markedet har mulighed for at styre accepten af cookies. Dette er dog ikke noget vi normalt vil anbefale, da det ofte betyder nedsat eller slet ingen funktionalitet på mange websites.

På denne side kan findes guides til cookieindstillinger i de mest populære browsere: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Accept:
Ved at bruge paperdomain.dk accepterer du brugen af cookies på din computer. Såfremt du ikke ønsker at bruge cookies, bedes du forlade

paperdomain.dk


For mere information kontakt hello@paperdomain.dk