LUXE PACK MONACO

Luxe-Pack1-web.jpg
10-10-2016

Hos Paper Domain elsker vi at nørde med papir og emballage og rejser gerne verden rundt for at have føling med de kommende trends.  Vi tog denne gang til Monaco og besøgte LUXE PACK for at opleve alt det nyeste inden for kreativ og innovativ emballage design og POS materiale.

På LUXE PACK udstiller verdens førende producenter og viser de nyeste tendenser. Det er som at være til et haute couture show med toppen af poppen, så flot og gennemført er det.

Når man går rundt på LUXE PACK bliver man bekræftet i, hvor vigtig den rigtige emballage og branding af dit produkt er. Hvor stor betydning det rette valg af materiale, form og farver egentlig har for det færdige udtryk af dit produkt.

Der afholdes konferencer, hvor ledende eksperter guider og vejleder omkring områder som printteknikker, udvalg af forme, sammensætninger af materialer og naturligvis også indlæg omkring bæredygtighed og genbrug. Ejeren af Gmund Paper, som er én af de ypperligste papirproducenter, gav os en 45 min gennemgang af Gmund nyhederne GOLD, No Color, No Bleach. Som altid præsenterer de virkelig sublime løsninger.

Med hovedet fuld af tanker, inspiration og nye kontakter, tager vi retur til Danmark og er klar til at give al den nye viden videre til vores kunder. Husk endelig at tilmelde dig vores næste seminar, hvor vi fortæller dig mere om LUXE PACK MONACO og hvad der ellers rører sig i branchen.

Se mere på luxepack.com