ORDINARY THINGS

Oprettet d. under Design

ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS
ORDINARY THINGS

- Meget mere end bare almindelig...

Når man møder Karen Povlsen finder man hurtigt ud af at hun har noget på hjertet. Karen Povlsen har startet sin egen forretning ORDINARY THINGS med produktion af danske boligtekstilprodukter fremstillet af 100% hør af høj kvalitet.
Målet har været at skabe produkter i topklasse, der kan leve op til den danske designtradition, hvor det meste af produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed og økologi. En stærk ambition om at beholde kompetencer, produktion og arbejdspladser i Danmark.
ORDINARY THINGS er stærkt inspiration af H. C Andersen dog med det nutidige nordiske design, som vi er så kendt for i Danmark– mere dansk bliver det vel ikke?
Hvert produkt er unikt, det er vævet i økologisk hør og ”passer” både på brugeren og miljøet. ORDINARY THINGS vælger den højeste kvalitet til den mindste detalje og bruger gerne storytelling til at fortælle, hvordan produkterne skabes. Paper Domain skulle hjælpe med at få den gode historie bag ORDINARY THINGS fortalt på en visuel inspirerende måde.
Når man køber tøjklæde og sengetøj fra ORDINARY THINGS, får man produkterne i fine grå æsker produceret af genbrugspap indbundet med eksklusivt papir importeret fra Italien med logo dybdepræget i låget. Køber man et tørklæde, får man en lille bog ”EVENTYR AF H. C. ANDERSEN” med i købet.  Bogen tages op af æsken ved at bruge det fine grå satin bånd. Æsken lukkes med magnetlukning.
Sammen med æskerne stod Paper Domain for produktionen af en lille brandfolder, som fortæller hele historien om ORDINARY THINGS.
ORDINARY THINGS er en gennemført god historie, man gerne vil høre og opleve.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar