om os


hvem er paper domain...

paper domain udvikler og producerer kreative grafiske produkter til promotion, præsentation og branding af en hver art.

paper domain, som er resultatet af en fusion mellem branchens mest kreative aktører EST Design og Allingham & Hansen, er specialister inden for fysiske branding- og kommunikationsprodukter, der på hver sin vis er med til at booste det samlede billede af din virksomheds eller dit produkts brand. Hos paper domain har vi egne udviklere og egen produktion, hvilket sikrer at alt fra ide til det færdige produkt får den optimale kvalitet.

Når du står med vores produkter i hånden, vil du ikke være i tvivl om, at det er kvalitetsdesign udført med omhu og omtanke.
Vi gør en dyd ud af, at alle vores trykte produkter fremstilles i miljøvenlige materialer, og du vil altid opleve en overraskende og anderledes kombination af eksempelvis kartoner, plast, træ, metal, farver, former og effekter. Spørger du os, er design kun rigtigt godt, når de kreative visioner får frit spil og sammen med de funktionelle egenskaber går op i en højere enhed.

nytænkning i alle detaljer

Vælger du paper domain som professionel samarbejdspartner til dit projekt, kan du være sikker på et endeligt resultat i lækkert, utraditionelt design, gedigent håndværk og høj kvalitet til en rimelig pris. Vi er for vores trykte designarbejde kendt for at bruge efterbehandling som prægning, stansning, tryk og forskellige former for lakering på en anderledes og fængende måde, fordi vi tror på, at hver en detalje tæller, og at vores innovative valg af design, form og materialer kan styrke den individuelle visuelle identitet og forstærke din historie som virksomhed, organisation eller privatperson. Gennem strategisk, nyskabende design og udvikling af kreative produkter samt nytænkning i brugen af materialer og form, kan vi skabe nye visuelle og taktile oplevelser, der giver ekstra liv til dit brand.  

forstærker den enkeltes historie

paper domain går efter at finde, forstærke og sprede de unikke værdier ved din virksomhed, dit produkt og dit brand gennem løsninger med både funktionalitet og det rigtige, effektfulde look.Vores store passion er at levere specialiserede grafiske løsninger med gennemslagskraft for den enkelte kunde. Vi har en filosofi om, at hver en branding- og kommunikationsopgave skal løses med individuelt fokus i sin egen stil, så løsningen sætter streg under den enkelte brand identitet og -historie og giver den et nyt, forstærkende pift. 
Når din målgruppe ser og mærker et produkt fra vores hånd, skal det gerne have en positiv, fængende effekt på det budskab, som du gerne vil have, modtageren oplever i mødet med brandet. Vi gør vores yderste for, at dette ønske går i opfyldelse for hver en kunde, vi arbejder med.