Bar-reol på Northside

Oprettet d. under Design

Bar-reol på Northside
Bar-reol på Northside
Bar-reol på Northside
Bar-reol på Northside
Bar-reol på Northside
Bar-reol på Northside

Så du vores bæredygtige bar-reol på Northside Festival i Århus? 

Nød du en drink i den populære Njord Gin bar, så gjorde du måske. En super cool 10 meter lang re-board væg produceret i pap af Paper Domain og designet af den århusianske arkitekt Anne Qvist Nielsen. Helt i Northside’s ånd, som jo har skarpt fokus på bæredygtighed. En filosofi, som vi selvfølgelig gerne ville støtte.  Njord Gin var med på festivalen for fjerde gang, men hidtil kun med uhandy, tunge reoler. Det ville vi og Anne Qvist Nielsen lave om på, så Anne fandt på et let design, hvor hun brugte de papkasser, som virksomheden leverer flasker med gin i, og VOILA! lavede dem om til en flot og funktionel bar-reol.

Ejerne af Njord Gin, Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard, vendte tilbage med rigtig positiv respons, så det var på alle måder et fedt projekt at indgå i.

------

For ikke så længe siden kunne man opleve et andet lækkert design af vores dygtige samarbejdspartner, Anne Qvist Nielsen, da hun designede en dug og løber til kronprinsesse Mary. Dette var i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag, hvor parret bl.a. besøgte Njord Gin i Århus. Her blev de mødt af en smuk, lyserød løber med store enebær, som jo bruges til at producere gin, samt en Georg Jensen damask dug i samme særlige design med inskription. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar