Årets Bedste Bog 2018

Oprettet d. under Design

Årets Bedste Bog 2018
Årets Bedste Bog 2018
Årets Bedste Bog 2018
Årets Bedste Bog 2018
Årets Bedste Bog 2018
Årets Bedste Bog 2018

Stor begejstring i paper domain! Vi udstiller blandt De Smukkeste Bøger fra 2017

 

paper domain er sammen med Eks-Skolens Grafisk Design og Tryk og Nordsø Records eksklusivt udvalgt og inviteret af Komiteen for Årets Bedste Bogarbejde 2018 til at udstille bog- og pladecoverdesignet ’Hall – Cronhammar – Index’.

 

I 2017 designede vi i samarbejde med musiker Martin Hall og billedkunstner Ingvar Cronhammar en indeks-bog, der indgår i deres dobbelt-lp-bokssæt udgivet ved Nordsø Records.  Et design, der afspejler samarbejdet mellem de to kreative kunstnere, hvor Hall har lagt musik til Cronhammars værker.

 

Vi har forsøgt at integrere unikke detaljer af det industrielle, bombastiske, organiske, mørke og stoflige, som kendetegnes ved kunstnerens skulpturer og materialer. Alt sammen i ét stilrent, lækkert bogdesign. Den rummer et stort, flot billedmateriale og et spændende essay om det mangeårige samarbejde mellem Martin Hall og Ingvar Cronhammar.

 

Som noget særligt indgår i bokssættet desuden et elegant spisebestiksæt nyligt designet af Cronhammar og indgraveret af begge kunstnere. Efter udstillingen i København blev et eksemplar af bogen sendt videre til den internationale bedømmelse Verdens Smukkeste Bøger i Frankfurt am Main. 

 

Se flere af vores æsker her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar