olsen banden 50 år

Oprettet d. under Æsker

olsen banden 50 år

Som del i hyldesten af Olsen Bandens 50 års jubilæum i 2018 har vi sammen med Booklab udviklet en spændende kassette til den nye bog om bandens halve århundrede på toppen i dansk film- og kulturhistorie. Bogen sælges i denne udgave som limited edition med et nummeret certifikat og et helt unikt design og print, der danner rammen om den unikke historie om Olsen Banden – et fyrtårn inden for dansk film.  

Bogkassettens design stråler med detaljer, der fortæller historien om Olsen Banden. Bogen præsenteres i en stofindbinding med foliepræg og smudsomslag samt den omgivende kassette, der forestiller det ikoniske Franz Jäger Berlin pengeskab, som vi så mange gange har set Egon Olsen kæmpe med på skærmen. En lækker detalje er det ophøjede præg af pengeskabets drejehjul på kassettens forside. Alt i alt et ganske særligt håndværk, som vi er meget stolte af får lov at pryde jubilæumsbogen om den kære Olsen Bande.

 

Paper domain byder med dette design ind i Danmarks hyldest af Olsen Banden, der stadig den dag i dag indtager både 1.-, 2.- og 3. pladsen over bedst sælgende danske biograffilm nogensinde. Fascinationen af Olsen Banden fortsætter efter 50 år, og derfor er vi også meget taknemlige for at have medvirket til det her fantastiske bogprojekt i et super samarbejde med Booklab.

 

Se flere af vores spændende løsninger til æsker her.  

 

 


Kommentar(er) 2

Skriv din kommentar