trends

Oprettet d. under Branding

trends

trends AW 23/24 

Trends kan være en stor mundfuld og være svær at navigere i. Oftest kulminerer den og dannes ved hjælp fra det der sker omkring os, og ude i verden. Omgivelserne er med til at sætte et præg på vores humør og syn på omverdenen. I en tid hvor der er fokus på store tunge emner i verden, vil vi derfor søge efter forståelse og tilbage til det stabile og trygge, vi kender. Dette afspejler sig i måden forbrugeren agerer og handler på. Der skal være synlige linjer, vi tager ansvar for vores køb og elsker bæredygtige og kreative opfindelser. Det gamle møder det nye, og vi skal her tænke kreativt og videreudvikle på både gammelt og nyt. En spændende og innovativ tankegang hvor vi har vores emotionelle jeg med. Farvepaletten er holdt i en dæmpet duset tone, med fuld smæk på kreativiteten og sammensætningen. De flotte jordfarver, blandet med en bordeaux eller mørkegrøn og gul. Farvespækrummet er stort, men i en afdæmpet tone.  

En trend der vækker opsigt og får os til at tænke over, hvad der betyder noget, og hvor kan VI gøre en forskel?  

Bæredygtighed

Hos paper domain elsker vi at nørde med farver, produkter og materialer. Vi holder os altid opdateret på, hvad der sker ude i verdenen. Her har vi eksempelvis fsc certificeret pap, som både giver det rustikke look, og samtidigt er bæredygtigt. Dette er bare ét af mange materialer, hvor vi i vores produktion kan tage ansvar og leve op til lige netop jeres ønsker. Omkring 80 % af konstruktionen bliver skabt i 100 % genanvendeligt materiale og produceret i Danmark.  

Året 2023 er præget af store forandringer og utryghed i verdenen, hvilket leder os tilbage til trygheden og det stabile designs. Vi har derfor stor fokus på at omdanne gammelt til nyt, tage ansvar for vores handlinger, i form af bæredygtige materialer og produktion. Efteråret og vinterens farver vil derfor holde sig til den duset nuance, hvor jordfarver og duset pastel møder mørkegrøn og bordeaux. Dette blandet med rustikke og bæredygtige materialer skal skabe et nyt og anderledes udtryk.  

For paper domain er det vigtigt, at vi værner om vores kunder. Vi fokusere og stræber altid på at være velinformeret, så vi kan leve op til vores kunder behov og hjælpe på bedste mulige måde. Vi vil gerne imødekomme drømme og kreativitet med den bedst mulige viden og forståelse. Vi holder os derfor altid opdateret på de trends, som rører sig i samfundet.  

Trends lever og forandrer sig, og det SKAL, og gør vi også.  

#bringyourstorytolife 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar