lancering af by paper domain

Oprettet d. under Branding

lancering af by paper domain

Mandag den 4. december 2023 bliver en dag, du ikke vil gå glip af! Vi præsenterer vores nye sub-brand kollektion, by paper domain, i Stelling butikken i København.  

Træd ind i et univers, hvor innovation og inspiration smelter sammen, og hvor både enkeltpersoner og virksomheder kan opdage en ny verden af designinspireret kontorartiklar og koncepter. 

Vores mission er at bringe vores produkter tættere på dig ved at tilbyde dem i fysiske butikker.

vores nye kollektioner

Lad os præsentere vores første kollektioner - PaperSkin™ og Canvas™. Vi har mange spændende kollektioner i tankerne, såsom the recycled collection m.m. 

Her vil vi fejre bæredygtighed ved at genbruge ressourcer fra vores eksisterende produktion samt andre fede materialer.
Resultatet er en unik samling af produkter notesbøger, clipboards, ringbind m.m.

Vi er fyldt med stolthed over at dele vores passion for papir og andre spændende materialer med en bredere kundekreds og samarbejdspartnere. Vi stræber efter at kunne levere den samme gode kvalitet, kreativitet og dedikation, som vores hovedbrand, paper domain.  

hvad betyder denne udvidelse for vores eksisterende kunder?

Vi er her stadig for at opfylde alle jeres grafiske design- og specialløsningsdrømme under paper domain brandet. Vores udvidelse er blot begyndelsen på en endnu mere mangfoldig og kreativ rejse, som vi vil dele med jer. 

Vi kan næsten ikke vente med at tage jer med på denne rejse!

Følg med på Instagram, Facebook og LinkedIn - @bypaperdomain, hvor vi løbende deler spændende produktlanceringer, trends og meget mere. 

Sæt kursen mod Stelling Papir & Penne butikken på adressen: Store Kirkestræde 1, 1072 København

Vi ses! 

 

 

 


Kommentar(er) 2

 • Anne
  Anne http://www.alovestory.dk

  Hej med jer, Kæmpe tillykke - det lyder som en drøm. Særlig for en papirelsker som mig. Jeg er fuldstændig vild med jeres tanke. Jeg bruger selv brugte materialer i mine værker. Mon I også kommer online? Vingesus fra Anne Mark Møller, alovestory.dk / alovestorystudio.dk

  Svar

  • Trine
   Trine

   som kommentar til af Anne

   Hej Anne, JA, det er en spændende rejse! Indtil videre lancerer vi kun i fysiske butikker. Vi håber på at se dig. Mvh Trine, paper domain

   Svar

Skriv din kommentar