PEJ Gruppen

Oprettet d. under Branding, Design

PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen
PEJ Gruppen

Kan du forudsige fremtiden?

Det kan pej gruppen! De sprudler af viden om interessante trendhistorier, flotte og gennemførte farveretninger og spændende inspirationsmateriale til livsstilbrands og alle andre brands, der interesserer sig for, hvordan trenden udvikler sig.

Pej gruppen er formidlere af tidsånd, trends og tendenser og er en skarp sparringspartner inden for innovation og produktudvikling for livstilsbrands. De afholder seminarer om strategi, retail, trends & udvikling samtidig med at de udgiver trendbøger og branchemagasiner. Uden tvivl en spændende ”gruppe” at tilbringe et par timer med.

Når man lever af at formidle trends og tendenser, er man opmærksom på, hvordan emner kommunikeres og opleves og man har forståelse for at helhedsorientering skaber den ultimative oplevelse. Hos pej gruppen bruges der ekstremt mange resurser på at indsamle viden og videreformidle trends, så brands kan gøre den viden til deres egen og selv være med til at skabe trends.

Paper Domain har lavet mapperne, der præsenterer pej gruppens formidling af trends for spring/summer 2018. Mapperne er en flot enkel løsning, der fremhæver budskabet uden af stjæle billedet. Der er leget med farverne, så hvert tema præsenterer én af trendfarverne og indersiden af mapperne præsenterer en anden trendfarve, hvor begge farve fremstår smukke og harmoniske sammen. 

Hvem vil ikke gerne have fingrene i her de 3 inspirationsmapper?


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar