Alfabetdyr

Oprettet d. under Design

Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr
Alfabetdyr

Produkter i børnehøjde...

Nævn et dyr, der starter med Z?

For Annesofie Anholm, der er stifter af Alfabetdyr, startede iværksætter eventyret på en togtur. Annesofie overhørte en mor og datter, der legede en leg, hvor moderen sagde et bogstav og datteren nævnte et dyr med samme begyndelsesbogstav. Legen blev visualiseret og de første plakater var klar herefter og Alfabetdyr tog stille og roligt form. Så meget i børnehøjde at ethvert barn kan være med. Alfabetdyr designer produkter til de mindste med fokus på lækkert design og kvalitet. Produkterne omfatter i dag diverse grafiske produkter, børnetøj samt interiør.

For Alfabetdyr har det lige fra starten været vigtigt, at produkterne blev produceret i Danmark, så kvaliteten lever op til den høje standard, de ønsker. I dag har Alfabetdyr plakater, Barnets bog, Navletavle, højdemålere, årskalender, julekalender og kort i sortimentet. Alle dyrene er visualiseret uden at dyrets mund er tegnet, så du som beskuer selv kan tillægge dem følelser, er den glad eller nysgerrig? Al sammen kreeret i Alfabetdyrets fine pastelfarvede univers med dyr i alle afskygninger.

Flere af Alfabetdyr’s nye produkter er blevet produceret i samarbejde med Paper Domain, som har hjulpet Alfabetdyr med at få fortalt deres historie. ”Din historie” er lavet som en serie af pastelfarvede ringbind, hvor mor og far kan visualisere barnets første år ved at samle billeder og minder.

Paper Domain stod også for produktionen af Alfabetdyrs årskalender, højdemåler og julekalender. Kalenderne er så fine og dekorative, at de kan bruges som ren vægdekoration på børneværelset. Det samme gælder den søde højdemåler, der er lavet i en stofkvalitet, der gør produktet holdbart og fleksibelt

Små gaver alle små børn kun kan blive glade for.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar