Gloster

Oprettet d. under Branding

Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster
Gloster

Dygtigt håndværk med samvittigheden i orden

Hos Gloster er det outdoormøblerne, der sætte stemningen, præcis som du gerne vil have det…

Med en lang historik bag sig, hvor passionerede entreprenører og møbeldesignere fandt sammen i Vest Afrika i 1960, har Gloster den dag i dag skabt en verdensomspændende møbelvirksomhed med noget på hjertet.

Gloster designer og bygger de fineste outdoor møbler. Her er ikke tale om masseproduktion men derimod en produktion af lækre kvalitetsmøbler, hvor hvert eneste hjørne og detalje er håndlavet. Her ser vi virkelig dygtigt håndværk udført med passion og stolthed. Træet som bruges til møblerne er plantet og plejet af Gloster gennem mange år og erstattes ved brug med beplantning af nye træer.

Gloster havde brug for at få lavet nyt salgsmateriale, der kunne præsentere deres materialer til møblerne. Paper Domain fik lavet forskellige elementer til præsentation af Gloster’s træsorter, stropper og deres stofkvaliteter. Elementerne er alle produceret i sort pap med hvidt serigrafisk tryk fastholdt med en bogskrue, der udover at have en praktiske funktion også er med til at give looket et ekstra løft. 

“ We believe that our customers must be able to trust us, so we treat the world, its resources and its people with respect.” Gloster

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar