Hummel First

Oprettet d. under Branding, Design

Hummel First
Hummel First
Hummel First
Hummel First
Hummel First
Hummel First
Hummel First
Hummel First

Perform med First fra Hummel

Hummels First Performance Baselayer – som er lækkert kompressionstøj af let stof med kropstilpassede ventilationszoner, som køler kroppen ned under træning og kamp – er det man i sportsverdenen kalder det perfekte valg til intensiv træning.

Hos Paper Domain er vi stolte af at have stået for at udvikle, designe og producere en del af emballagen til deres gode sportsprodukter. Hummels First Baselayer er heller ingen undtagelse. Lige så mange muligheder der er i tøjet som det lette materiale, kropstilpassede ventilationszoner, støtte og ergonomiske paneler, lige så mange funktioner skulle emballagen til Hummel’s First Perfomance Baselayer have.

Så Paper Domain teamet gik i gang. Resultatet blev en grå boks, hvori tøjet kunne præsenteres på en lækker måde. Boksen har naturlig de karakteristiske hummel striber på siden i flotte sportslige farver. På forsiden af omslaget er placeret et hul i toppen, hvor man kan se farverne i kollektionen og mærke kvaliteten på tøjet.

Som en lille ekstra feature er påsat en snor, som boksen kan bæres i og hullet er, som I kan se, en udvikling af de karakteristiske Hummel striber.


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar